هر آنچه باید در مورد عایق الاستومری پافلکس بدانید

عایق الاستومری پافلکس

یکی از معروف ترین و پر استفاده ترین محصولات عایق الاستومری که امروزه طرفداران زیادی هم دارد عایق الاستومری پافلکس می باشد. این نوع عایق در کشور ترکیه ساخته می شود و در اشکال و ابعاد و همچنین ضخامت های مختلف تولید و عرضه می شود.

این عایق این امکان را به ما می دهد که تغییرات دلخواه خود را در آن اعمال کنیم و بتوانیم از آن برای عایق کاری در تاسیسات و کانال های داکت اسپیلیت و سیستم های تهویه مطبوع، لوله های انتقال هوا (کانال اسپیرال گالوانیزه و خرطومی ) مثل لوله خرطومی مکنده، داکت فلکسیبل و… استفاده کنیم

عایق پافلکس

عایق های پافلکس که وارد کشور می‌شوند دارای خواص و ویژگی‌های متمایزی مانند عدم اشتعال و مقاومت واقعاً بیش از حد در برابر پارگی و … هستند و همین موضوع باعث می‌شود تا در صنایع متعددی از آن‌ها استفاده کنند.

نصب عایق پافلکس

ملزومات نصب و راه اندازی عایق پافلکس شامل مجموعه ای از اتصالات همراه با زانویی ها و سه راهی های پیش ساخته می باشد که با عایق الاستومری حاوی فویل پوشانده شده اند. در حقیقت، این پوشش فویل آلومینیومی باعث می شود که مقاومت عایق در برابر رطوبت به میزان قابل توجهی افزایش یابد.یکی دیگر از موارد در نصب عایق الاستومری، چسب عایق پافلکس است که با اجزای خاصی برای قرار دادن عایق الاستومری استفاده می شود.

نصب عایق پافلکس

از نوار درزگیر چسب پافلکس برای جلوگیری از اتلاف انرژی در اتصالات استفاده کرد. با استفاده از نوار درزگیر، همچنین می توان از ورود گل و لای و… از درزها به داخل جلوگیری کرد.

این عایق الاستومری به عنوان جایگزینی برای قیرگونی یا ایزوگام معرفی می شود. عایق پافلکس انعطاف پذیری بیش از حدی دارد و بنابراین نصب و یا انتقال آن در کمترین زمان انجام می شود.

این عایق به عنوان یک محافظ و همچنین یک پوشش امنیتی در برابر انواع فرسودگی، کپک زدگی و رشد قارچ ها در اثر رطوبت برای تجهیزات و تاسیسات که در معرض ورود آب هستند؛ عمل می نماید.

با این حال، این محصول می تواند از اتلاف انرژی و هدر رفتن آن جلوگیری کند. به همین دلیل، به طور گسترده در بسیاری از مکان های صنعتی و مسکونی استفاده می شود و می تواند در هزینه های مربوط به نگهداری تجهیزات صرفه جویی ایجاد کند.

خرید عایق پافلکس

نکته ای که در خرید عایق پافلکس بسیار حائز اهمیت است این است که بدانید این عایق را در چه مکانی می خواهید استفاده نمایید و جنس بدنه آنجا چیست؟ مشاورین میزبان صنعت آماده ارائه خدمات مشاوره ای به شما هستند تا شما دقیق متوجه نوع و ضخامت عایق مورد خود شوید.

به علاوه شما میتوانید از طریق وبسایت میزبان صنعت با کیفیت ترین محصولات شرکت پافلکس شامل عایق الاستومری PA-flex با روکش AL130 و همچنین چسب مایع مخصوص pa-flex را تهیه نمایید.

موارد مصرف عایق پافلکس

از این عایق می توان برای عایق کاری لوله های فولادی و حتی لوله های پلاستیکی استفاده کرد. این عایق می تواند تا ۷۵ درصد تلفات انرژی آنها را کاهش دهد.

کاربرد عایق پافلکس

همچنین می توان از عایق پافلکس برای کانال اسپیرال و انواع اتصالات کانال اسپیرال و همچنین داکت فلکسیبل مانند کانال فلکسیبل با عایق الاستومری عایق الاستومری و… نیز استفاده کرد.

به طور کلی عایق پا فلکس ممکن است در ابتدا مستلزم صرف هزینه باشد اما نهایتا با کاهش مصرف انرژی هزینه های شما را کاهش می دهد.در واقع در پروژه های بزرگ بهتر است مدیران هزینه های تعمیر و نگهداری لوله ها و تجهیزات و دستگاه ها را صرف خرید یک عایق با کیفیت نمایند تا علاوه بر افزایش طول عمر تجهیزات در کاهش مصرف انرژی نیز سهیم باشند. همچنین در این صورت نهایتا متوجه می شوند که هزینه بسیار کمتری را متحمل شده اند.

شرکت پافلکس

این شرکت که در ابتدا در ترکیه و شهر استانبول استارت زده با شعاری با این مضمون که

ما برای طبیعت و کشور ارزش قائل هستیم و تولیدات را برای آیندگان بهینه می سازیم

شرکت پافلکس

اقدام به تولید عایق پافلکس کرده که در آن از آخرین تکنولوژی روز دنیا جهت تولید عایق ها استفاده می شود.

با توجه به تولیدات این شرکت که بر پایه مقرون به صرفه بودن و کیفیت و عملکرد بالا تولید می گردد، به این نکته نیز باید اشاره کرد که همکاری مشترک این شرکت با شرکت میزبان صنعت و همچنین سایر شرکت های خرید و فروش عایق پافلکس، بر پایه صداقت و کیفیت بنا شده است.

شرکت پافلکس

انواع عایق پافلکس در این شرکت در رول هایی با ضخامت ۶ تا ۵۰ میلی متر تولید می گردد. نمونه های لوله ای عایق پافلکس نیز ضخامت های ۶ تا ۱۱۵ میلی متر را شامل می شود.

لازم به ذکر است که به دلیل ساختار سلولی این عایق که از جنس NBR می باشد، یکی از مقاوم ترین عایق های حرارتی به شمار می رود که در برابر نفوذ آب و رطوبت نیز تا حد بسیار زیادی مقاوم می باشد. به علاوه اینکه در هنگام استفاده از این عایق دیگر نیازی به پوشش و لایه اضافه جهت ممانعت از نفوذ رطوبت، وجود ندارد و عایق پافلکس به تنهایی می تواند در برابر رطوبت و نم زدگی مقاومت خوبی را از خود نشان دهد.

اما همانطور که می دانیم عایق هایی که پیش تر به شیوه سنتی مورد استفاده قرار می گرفت مانند پشم شیشه و یا پشم سنگ، با جذب هر میزان از  رطوبت از محیط تا میزانی هم از ضریب انتقال دمایی آن ها کاسته می گردد. اما در رابطه با عایق پافلکس این موضوع وجود ندارد و مقاومت بسیار بالایی در جذب رطوبت و بخار آب را دارا می باشد.

کاربرد های عایق پافلکس

با توجه به ویژگی های خاص و منحصر به فرد عایق الاستومری، هر نوع در هر اندازه و ضخامت خاص از این عایق، کاربرد خاص خود را دارد. اما به طور کلی می توان کاربرد های متنوع زیر را برای عایق پافلکس در نظر گرفت.

  1. سیستم لوله کشی آب سرد و گرم و سیستم های تبرید
  2. کانال کشی مربوط به سیستم تهویه مطبوع ( HVAC )
  3. سیستم های داکت اسپیلت در فضای باز و مکان های داخلی ساختمان ها
  4. کلیه چیلر ها و مخازن آب در مجتمع های مسکونی و کارگاه های صنعتی
  5. سیستم های مکانیکی و تجهیزات تاسیساتی صنعتی در کارخانه های تولیدی
  6. سیستم های کانال کشی در واحد های تولیدی دارویی و غذایی
  7. استفاده در صنعت خودروسازی
  8. استفاده در منابع مخازن ذخیره مواد و ترکیبات شیمیایی در کارخانه ها
  9. سیستم های انرژی طبیعی و استفاده در پنل های خورشیدی که در فضای باز و در معرض هوای آزاد استفاده می شود
  10. خطوط لوله کشی صنعتی در کارخانه ها و کارگاه های صنعتی و واحد های تولیدی در صنایع مختلف
  11. لوله های فشار قوی با درجه حرارت های بسیار بالا در پمپ های حرارتی

ویژگی های عایق پافلکس

از جمله مهم ترین ویژگی های ای محصول می توان به مقاومت و استحکام فوق العاده این عایق اشاره نمود. استحکام این عایق نه تنها در مقابله با آسیب های فیزیکی بلکه در برابر ضربه ها و صدمه هایی همچون پارگی های مختصر و کشیدگی و …، کاملا مشهود است؛ از سوی دیگر عایق پافلکس در برابر اشعه ماورای بنفش (UV )، شرایط نامناسب جوی، گازهای سمی و مواد شیمیایی اسیدی و خورنده و … نیز مقاومت و استحکام بالایی را از خود نشان می دهد.

نصب راحت و سریع، چسبندگی بالا و قوی، پایداری، انعطاف پذیری بسیار زیاد، مقاومت در برابر حریق و …. نیز از دیگر مزیت های عایق پافلکس می باشد.

۴.۸/۵ - (۶ امتیاز)

۴ دیدگاه

    • سلام وقت بخیر
      عایق پافلکس محصول کشور ترکیه و کی فلکس در ایران و تحت لیسانس kflex ایتالیا تولید میشد
      از نظر کیفیت و دانسیته کی فلکس بهتر از پافلکس هست

  • سلام خسته نباشید
    چه تفاوتی میان عایق الاستومری پافلکس و عایق الاستومری کی فلکس وجود دارد؟ آیا عایق الاستومری پافلکس تاثیری در کاهش هدر رفت انرژی دارد؟ امکان نصب عایق پافلکس در جدار در ها وجود دارد؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پاسخگوی آنلاین میزبان صنعت
پاسخگوی آنلاین میزبان صنعت
پشتیبان آنلاین میزبان صنعت

اگر در مورد خرید و استفاده از عایق الاستومری - پشم سنگ و یا پشم شیشه سوالی دارید لطفا با ما در میان بگذارید

از صحبت با شما خوشحال خواهم شد.

۰۲۱۹۱۰۰۶۶۶۹ 09190640444